Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, legyen az azonnali segítség , vagy akár teljes hálózat kiépítése!

Hívjon minket bizalommal! Vízszerelő telefonszáma: 

Professzionális Fűtés, Gáz és Vízszerelési szolgáltatás

gallery/logo
Bármikor bekövetkezhet egy csőtörés vagy egy csap is eltörhet amit azonnal orvosolni kell! Ha baj van és kell egy vízszerelő, hívjon minket és indulunk is! Helyben mindent meg tudunk javítíni amit kell!  
gallery/247

SOS vízszerelő,Gyorsszolgálati   hibaelháritás 

gallery/5rtg

Teljes víz és csatornahálózat kiépítése

Nos ez az egyik legkellemetlenem dolog , legyen az háztartási vagy ipari környezetben. Arról nem is beszélve  hogy az egésszségre ártalmas biológia szennyeződések is vissza tudnak jutni az élettérbe. Hívjon Vízszerelőt! 
gallery/sewer_cleaning-1

Dugulás elháritás 

Amennyiben egy ilyen hibával találkozik , kérem azonnal zárja el a lakás , vagy ház főelzáróját. Ezt a vízórájánál találja! Utána pedig keressen fel minket, hogy mihamarabb ki tudjuk Önnek javítani és folytathassa mindennapi teendőit! 
gallery/csőtörés

SOS Csőtörés elhárítás

Amennyiben új építésre vagy felújításra adja fejét, úgy szívesen vállaljuk a teljes kiépítést az alapoktól a szerelvényezésig! Ami kell önnek az egy jó Vízszerelő ! 
gallery/logo
Milyen munkákat vállal egy Vízszerelő? :
-Kül és Beltéri Vízveszteségek felderítése, csőtörések gyors és precíz elhárítása és javítása földmunkával legyen az acél, vas, eternit, ólom, réz, PVC, KPE vagy ötrétegű cső.
-Kerti csapok, öntöző rendszerek kiépítése javítása
-Teljes fürdőszoba felújítás, átalakítás, vizesblokkok, konyhák kialakítása igény szerint
-WC tartályok szerelése , cseréje
-Zuhanytálcák és kádak beépítése
-Radiátorok, radiátor szelepek cseréje.
-Mosdók, mosogatók, WC-k cseréje, csaptelepek cseréje.
-Lefolyók, csatornák, vízelvezetők részleges, vagy teljes cseréje és javítása
-Bojlerek kiépítése
-WC-k, darálós WC-K, átemelő szivattyúk, szerelése, kiépítése
-Társasházi, Lakossági, Közületi vízvezetékek és lefolyók teljes generálja
-Lakások, családi házak, gyárak, irodák, raktárak teljes épületgépészetének tervezése, kivitelezése
-Tüzivíz hálózat kiépítése
-Fürdőszobák teljes szerelvényezése: zuhanytálcák, mosdók, kádak, bidék, piszoárok, padlóösszefolyók, csaptelepek, szifonok, sarokcsapok, mosógépek, mosogatógépek, mosogatók bekötése

Sarokszelep csere: Míg a tisztítása megoldható akár házilag is, addig a csere már olyan jellegű feladat, melyhez megéri vízszerelő hívni. Az új sarokszelepet rendkívül gyorsan fel lehet szerelni, s a gyorsaság apropóján nem is kell majd csillagászati összegeket kifizetni a vízszerelő pénztárcájának. Egyébként is igaz az, hogy a fürdőszobai - konyhai javításokat, cseréket  megéri szakemberekre bízni, hiszen így elkerülhetőek a szivárgások és az idő előtt szükségessé váló karbantartási feladatok.

Bojler csere : Problémák van a bojlerrel? Nem melegíti megfelelően a vizet,sokat fogyaszt, vagy már régóta nem volt vele foglalkozva és tisztításra lenne szükség?Fürdőszoba felújítás előtt áll, és szeretne egy korszerű, energiatakarékosabb bojlert?  Azért, hogy a család minden tagja számára elegendő meleg víz jusson, és ugyanakkor ne kelljen hatalmas összegeket sem költeni , érdemes takarékosan működő, esetleg "okos" bojlert és nem mellesleg megfelelő méretű bojler t választani. Továbbá az időnkénti előírt tisztításhoz, és a cseréhez célszerű szakember segítségét kérni.

Csőtörés:  A csőtörés legtöbbször nem egy hírtelen jött hiba hanem a kialakulása bizony egy hosszú folyamat eredménye, hiszen ők már csak annyit látnak, hogy vízben áll szoba, a padlón áll a víz, a falak nedvesednek és a kiterjedése növekszik, bűtorzatunk tönkremegy, ajtajaink feláznak. Valószínűleg, eltört, elrepedt a cső, vagy csak egy kötés engedett el a falban. A csőtörés lehet, hogy egyik pillanatról  a másikra árasztja el az életteret vízzel, de a csőtörés álltalában folyamatosan erősődő és vannak intő jelek is, tehát észre is lehet  esetenként venni, időben kijavítani, és esetelg így elekrülni egy nagyobb felújítást.